Haarproblemen? Wij adviseren u graag | MoveHs

Haarprobleem? Vakantieperiode goed moment om met haarstuk of haarwerk te starten

12-jul-2017 10:15

Veel vrouwen met een haarprobleem zijn jaren zoekende voordat ze de stap durven te zetten naar een haaraanvulling. Angst en schaamte voedt het uitstel gedrag wat heel begrijpelijk is. Vaak hebben we verschillende dingen geprobeerd. Hoofdhuid analyses en scoop onderzoeken, met bijbehorende haarcosmetica die verbetering beloven, pillen, spray’s die de doorbloeding activeren in de hoofdhuid en meer haar beloven, diëten die haarverlies verminderen.

Teleurgesteld wordt het haar zoals vanouds wéér in een knotje of staartje gedaan, of bij korter haar weer een flinke toupage en haarspray in het dunne haar verwerkt, om er nog iets van te maken. En laat het vooral niet gaan waaien of regenen, of dat er veel activiteiten in je agenda staan dan wordt ons haar echt een probleem.

Beach_movehs

Ten einde raad, hoe nu verder

De vrouwen met een haarprobleem zijn soms ten einde raad na een jarenlange zoektocht, en realiseren zich dat er feitelijk nog maar één mogelijkheid is om iets te verbeteren. Een haaroplossing in de vorm van een crownextension, haarwerk, haarstuk of iets anders .

Die gedachte geeft paniek, omdat onze nachtmerrie scenario’s beelden vertonen van vrouwen met dikke en onnatuurlijke toupets of pruiken, of collega’s en vrienden die aan je vragen “wat heb jij nu op je hoofd”? Daar zitten voornamelijk onze angsten en onze waanbeelden.

We hoeven geen glamoureus haar maar gewoon haar net als iedereen

We kennen allemaal de bekende Nederlanders met het mooiste glamoureus haar. Wat dik en vol is en perfect zit. Dit is een ideaal beeld, en geen dagelijkse realiteit. Wat we willen is gewoon haar, net als ieder ander. Haar waarbij je je niet ongemakkelijk voelt of schaamt. De crownextension of een haarwerk kan je helpen verandering in de situatie te krijgen.

De vakantie periode goed moment om te wennen aan een haaroplossing

Een haaroplossing kan je helpen de eerste stap te zetten en het proces van haarverlies een plek te geven en dragelijker te maken. Besluit je hiertoe, gun jezelf een gewenningsperiode. Zet jezelf niet onnodig onder druk, je hebt tijd nodig om te wennen aan meer haar, en de nieuwe coupe die je gaat dragen.

De blijdschap van verandering gaat bijna altijd gepaard met de angst voor vragen uit de omgeving of je nog wel handig genoeg bent je haar bijv. te modelleren, of hoe je het  moet opsteken. Zet jezelf niet onnodig onder druk en bedenk dat je in de  vakantieperiode tijd genoeg hebt, en dit voor jou het ideale instap moment kan zijn om verandering in de situatie te brengen.

Wat kun je van  een “by MoveHs” crownextension of haarstuk verwachten

 • haaroplossing die licht voelt
 • geeft geen pijn en haarschade
 • ziet er natuurlijk uit, niet opvallend
 • de stap van dun naar voller haar is voor de omgeving niet merkbaar
 • flexibele bevestigings methode, clips, elastische draad, of tape
 • 100% onbehandeld Europees echthaar
 • toevoegen van modieuze kleuring mogelijk
 • ambachtelijke knoping met weinig haarverlies
 • micropoint bevestiging mogelijk met elastische draad

We kennen vrouwen die wisselen van de clips naar bijv. micropoint bevestiging de zomerdag, omdat ze willen gaan diepzee duiken, motorrijden, of gewoon omdat ze op vakantie gaan, en met de crownextension willen slapen, omdat ze er dag en nacht hetzelfde uit willen zien.

MoveHs heeft de Lifestyle crownextension ontworpen voor de vrouw met een haarprobleem, die starter is. Een platte crowextension met flexibele constructie, van onbehandeld Europees echthaar, met een natuurlijke valling wat zich goed mengt met je eigen haar; en niet bovenop je haar ligt zoals we zo vaak zien. Er zijn inmiddels vele vrouwen overgegaan op deze haaroplossing, en we hebben overweldigende reacties  gehad en krijgen deze nog steeds. Regelmatige horen we “had ik het maar eerder gedaan”, of “ik voel me weer vrouw en durf weer meer”.

Bekijk het filmpje over de Crownextension om een indruk te krijgen.

Wat kun je van  een fullcap haarwerk verwachten uit de “by MoveHs” collectie

 • haaroplossing die licht voelt
 • een veilig voelende cap die niet beweegt en schuift
 • mooie contourlijnen
 • ziet er natuurlijk uit, niet opvallend
 • de stap van dun naar voller haar is voor de omgeving niet merkbaar
 • flexibele bevestigings methodes in de cap, clips, tape, medicinale lijm of silicone
 • 100% onbehandeld Europees echthaar
 • ambachtelijke knoping met weinig haarverlies

Actief bewegen met je haarstuk

We kennen vrouwen die met onze haarwerken weer durven te sporten of een helm durven te dragen zonder dat hun haarwerk meegaat als de helm wordt afgezet. Vrouwen durven zich weer te bewegen met onze veilige voelende caps en natuurlijke haar, kijk naar dit filmpje om een indruk te krijgen als er gesprot wordt met een  haarwerk.

Beach_movehs_summer

Wat kun je van een maatwerk haaroplossing van MoveHs verwachten

 • cap constructies speciaal op maat ontworpen en ambachtelijk gemaakt
 • fullcaps, crownextensions, weaves, haarverlengingen, haarstukken
 • natuurlijk vallend kwaliteitshaar
 • iedere gewenste haar dikte, haarstructuur of lengte
 • flexibele bevestigings methodes, clips, micropoint, tape, medicinale lijm of silicone
 • 100% onbehandeld Europees echthaar
 • ambachtelijke knoping met weinig haarverlies

Een maatwerk haaroplossing wordt speciaal ontworpen en gemaakt. Dat betekent dat we aan vrijwel alle wensen kunnen voldoen als het om een specifieke cap of bevestigings methode gaat voor bijv. iemand met brandwonden, Alopecia Areata of Alopecia Androgenetica. Of je nu kiest voor een natuurkrul of heel steil haar of specifieke kleur of haardikte of valling van de haren, een maatwerk concept is uniek voor een ieder.

Neem ondersteuning mee naar het informatiegesprek

Vind je het nog steeds moeilijk de stap te zetten? Schroom niet, plan gewoon die afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos informatiegesprek en neem ondersteuning mee. Passen in onze privékamers is altijd mogelijk om een beter beeld te krijgen van wat de haaroplossing kan verbeteren. We leggen de verschillen uit in soorten haar, caps en bevestigingsmethodes. Na het gesprek zullen we alles in een mail samenvatten van het informatie gesprek, zodat je thuis alles rustig kunt laten bezinken. Maak nu een vrijblijvende afspraak.

We wensen je veel succes met het zetten van de eerste stap naar een oplossing voor je haarprobleem tijdens de vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap