Soorten haaraanvullingen

Haaraanvullingen. Welke soorten zijn er? Een ‘spoedcursus’.

Wat is een haaraanvulling, extension of topper? Welke soorten haaraanvullingen zijn er? Hoe kies je een haaraanvulling? Lees onze ‘spoedcursus’.

Wat is een haaraanvulling?

Een haaraanvulling vult de plek op waar je haar dun is geworden of is uitgevallen. Je spreekt dus van een haarvulling als het een deel van je hoofd bedekt. Soms is dat op de kruin, soms langs het voorhoofd of gezicht, maar soms ook aan de achterkant.

 

Extensions, crownextensions, toppers, trenzen, weaves: wat is het verschil?

Extensions, toppers, weaves of wefts: bij het zoeken naar een haaraanvulling kom je allerlei termen tegen. Best verwarrend soms, want die benamingen worden door verschillende leveranciers ook nog op verschillende manieren gebruikt.

Toch hebben ze 1 ding gemeen: het zijn allemaal haaraanvullingen. Trenzen en weaves (wefts) zijn echter vooral bedoeld om je haar dikker te maken of er een trendy effect aan toe te voegen. Crownextensions en toppers  zijn juist bedoeld om dunne en kale plekken te camoufleren. Ook zijn er enorme verschillen in (haar)kwaliteit en in bevestigingsmethoden.

 

Haaraanvullingen van confectiehaar

Haaraanvullingen (trenzen, weaves, extensions) uit de confectie-industrie zijn meestal synthetisch of van chemisch bewerkt echthaar. Even googelen en je vindt er duizenden. Maar niet bij ons. Haaraanvullingen uit de confectie-industrie zijn eigenlijk vooral leuk voor een avondje uit, maar stellen teleur als oplossing voor een haarprobleem.

MoveHs is er juist voor vrouwen met een haarprobleem. Daarom werken wij alleen met haaraanvullingen van Europees echthaar, waarmee je het verschil tussen eigen haar en haaraanvulling niet ziet.

 

Onze haaraanvullingen van Europees echthaar

Met een goede haaraanvulling van echthaar is de grens tussen je eigen haar en de (crown)extension niet te zien. Het loopt onzichtbaar in elkaar over. Bij MoveHs vind je alleen de beste kwaliteiten Europees echthaar, in verschillende prijsklassen. Klanten die voor het eerst een haaraanvulling dragen of die houden van afwisseling, kiezen vaak voor onze luxury-line: trendy haaraanvullingen in een betaalbare kwaliteit. Anderen kiezen voor de duurzame kwaliteit van onze Elite-lijn.

 

Bevestigingsmethoden: welke kies je?

Haaraanvullingen kun je op diverse manieren bevestigen: met clips in je eigen haar, met elastische draad (micropoint) aan je eigen haar of met medicinale tape/lijm plakken op de hoofdhuid.  Voor welke methode je kiest, hangt af van je leefstijl. Wij denken daarin met je mee.

We stellen je dan allerlei vragen. Wil je je haaraanvulling graag 24/7 dragen? Dus ook ’s nachts en onder de douche? Of wil je ‘m graag gemakkelijk op- en af kunnen zetten? We nemen alle voor- en nadelen met je door, zodat je de juiste keuze kunt maken. Welke keuze je ook maakt: dankzij onze bevestigingsmethoden hoef je je nooit meer onzeker te voelen. Meer over bevestigingsmethoden

 

Ben je op zoek naar een onopvallend mooie haaroplossing voor dun haar of haaruitval? Kom dan gerust eens vrijblijvend kennismaken met onze haarstukken en haaraanvullingen van onbehandeld Europees echt haar. Maak een afspraak.

Viola de Vries

Neem contact op

Ben je voor het eerst op zoek naar een haaroplossing en vraag je je af wat er voor jou mogelijk is? Of ben je niet tevreden met je huidige haaroplossing en vraag je je af of er iets beters te vinden is? Wat je situatie ook is, bij Move Hairsolutions geldt: durf te vragen! Ons team staat voor je klaar.

Bel of mail ons
Plan een gratis intake