Haarwerken

De mooiste haarwerken van echthaar

Haarwerken van Move Hairsolutions. Voel je weer mooi en zeker, ondanks je haarprobleem.

Soorten haarwerken

Ben je vanwege alopecia of een andere vorm van haarverlies aangewezen op een haarwerk? Met een haarwerk van Move Hairsolutions kun je weer helemaal jezelf zijn.


Onze specialismen: Europees echthaar, fijne caps en maatwerk. Staat mooi, draagt heerlijk en gaat lang mee! Wie tijdelijk een haarwerk nodig heeft, vindt bij ons de beste kwaliteit synthetische haarwerken. Samen vinden we de beste oplossing voor jouw haarprobleem.

Europees echthaar

Haarwerken van soepel vallend echthaar, die lang mooi blijven en een natuurlijke uitstraling hebben. Caps die stormbestendig zijn, lekker zitten en zorgen dat het haar mooi langs je gezicht valt. Bij Move Hairsolutions is goed nagedacht over waar een mooi haarwerk aan moet voldoen. Wij weten wat het is om dagelijks een haarwerk te dragen. En dat merk je!

Draag je al langere tijd een haarwerk? Kom dan gerust eens langs om te ervaren hoe het is om een haarwerk van ons eigen byMovehs-label te dragen. Overweeg je voor het eerst om een haarwerk te gaan dragen? Ook dan ben je van harte welkom. We begrijpen dat het een hele stap voor je is en we maken je graag wegwijs. Wil je je liever eerst verder oriënteren? Lees onze spoedcursus en raadpleeg de checklist, dan weet je alvast welke termen je tegen kunt komen.

Wat is een haarwerk? Welke soorten zijn er? Hoe kies je een haarwerk? Lees onze spoedcursus en raadpleeg de checklist.

Donkerbruin Europees echthaar Elite collectie

Neem contact op

Ben je voor het eerst op zoek naar een haaroplossing en vraag je je af wat er voor jou mogelijk is? Of ben je niet tevreden met je huidige haaroplossing en vraag je je af of er iets beters te vinden is? Wat je situatie ook is, bij Move Hairsolutions geldt: durf te vragen! Ons team staat voor je klaar.

Bel of mail ons
Plan een gratis intake