Haardonatie | MoveHs

Haardonatie

Opnieuw heeft een jong meisje haar haar gedoneerd . Wist je dat door deze bijdragen de haarwerken met goed haar en ambachtelijk knoopwerk betaalbaar blijven? Wist je ook dat iemand met chronisch haarverlies ieder jaar weer een haarwerk moet aanschaffen en tegen allerlei dingen aanloopt waaronder de hoge kosten van een haarprothese, de vergoedingen die steeds lager worden, en het Europese haar wat steeds schaarser wordt?

MoveHs wil graag de haarwerkjes betaalbaar houden met de haardonaties en de haarwerken voorzien van deugdelijke constructies waar iemand zich niet beperkt mee hoeft te voelen. Spaar je haren voor het Alopecia Fonds, we zijn niet ernstig ziek, maar haarverlies geeft toch enorme psychische beperkingen, en iedereen wil graag gewoon meedoen.

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap