Fullcap haarwerken - MoveHs | MoveHs

Haarwerken

Bij een hele haarvervanging (voor een volledig kaal hoofd) praten we over een zogeheten ‘fullcap’ constructie of een volledig montuur. Deze zijn in een permanente en semi-permanente vorm te leveren, in confectie en maatwerk, handgeknoopt, en machinaal vervaardigd, half open cap constructie of geheel gesloten.

Er zijn fullcap haarwerken te leveren waarmee gezwommen en ook geslapen kan worden.Bij deze systemen is het draagcomfort en een actief leven het uitgangspunt, maar natuurlijk is het ook belangrijk hoe het geheel eruit ziet. Bij deze vorm adviseren wij te kiezen voor onbehandeld Europees echt haar of indien gewenst een andere haarsoort bv. Eurasian haar. Bij een fullcap is het bovendien belangrijk dat ook de contourlijn er mooi en natuurlijk uitziet. Een lacefront of mooie en sterke pu met onderknoping op de frontzijde biedt hiervoor een mooie oplossing.

Voor diegene met een bijzonder gevoelige hoofdhuid door bv. brandwonden of chemobehandeling zijn er fullcaps met extra zachte binnenvoering van bamboo of zijde caps. Ook is het mogelijk om voor iemand die de chemo in gaat te voorzien van andere soorten haarwerken met o.a. synthetische vezels die in gemak voorzien.

 

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap