Handgeselecteerd onbehandeld Europees echt haar | MoveHs

Handgeselecteerd onbehandeld Europees echt haar “by MoveHs”

Het haar waar MoveHs in de “by MoveHs “collectie en de maatwerken mee werkt zijn de hand geselecteerde, onbewerkte, maagdelijke haren met de langste levensduur . Onbehandeld Europees echt haar wordt ook wel de Rolls Roy’s onder het echt haar genoemd.

Bruin onbehandeld Europees echthaar

 

 

 

Vooral de prachtige blonde en de rode haarkleuren die moeilijk te krijgen zijn, worden steeds schaarser. Vaak wordt gedacht dat haarwerken met lengtes van 50 en 60 cm Europees echthaar is, helaas is het meestal een gemixt haar. Deze haarlengtes in Europees onbehandeld haar zijn moeilijk te verkrijgen tenzij men bereid is de hoofdprijs te betalen en soms lange wachttijd van maanden in acht te nemen. Daarbij dienen we rekening te houden dat voor het knoopproces nog eens 10 cm extra haarlengte nodig is.

Een goed Europees echt haar oogt gezond en glanzend. Ze zijn leverbaar in verschillende haar structuren w.o.de gladde of rechte haren, met slag of krul of een specifieke natuurkleur. Deze haren worden verwerkt in de Lifestyle collectie crownextensions, alsmede onze fullcap DeLuxe en Três Chique haarwerken en onze maatwerken.

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap