Gemixed Europees haar | MoveHs

Gemixed Europees haar

U kunt er mooi uitzien met een Europees premium echt haar. Het haar heeft zijn haar schubben nog maar, is aan bovenkant van het haar gedeeltelijk ontschubt om het knoopproces te versnellen en goedkoper te maken. Verder hebben de haren meestal een kleuring of behandeling ondergaan en is het haar gemixt met een andere haarsoort. Omdat Europees echthaar al de fijnste haarsoort is is ontschubben van deze haren feitelijk slecht en worden aan deze haren overwegend andersoortig haar toegevoegd en Premium Europees haar genoemd.

Deze behandeling op dit Europees haar wordt o.a. toegepast om aanschaf van een haaroplossing betaalbaarder te maken, u dient echter wel te weten dat de afschrijving van dit haar ook groter is en de haarwerken minder lang mee gaan. Deze haren kunt u dus niet dag- en nacht dragen of met een micropoint bevestigen.

Leveranciers van dit soort haren zijn o.a. Follea met haarwerken uit de Aero en Gripper collectie en Jolie. Als Europees echthaar specialist kunt u ook deze Jolie en Follea haarstukken en Follea haarwerken bij ons passen en bekijken.

10- 116

 

 

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap