Bewerkt Europees echthaar | MoveHs

Bewerkt Europees echthaar

Europees echthaar begint een hype te worden, het is de mooiste maar ook de duurste haarsoort die het beste past bij ons Europeanen. Steeds meer haar fabrikanten spelen in op de grote vraag naar dit haar is met zijn fijne structuur.

Omdat dit haar schaars is, worden de haren bewerkt met verf of gebleekt, of met een ander haarsoort gemixt, om aan de grote vraag te kunnen voldoen. Vervolgens wordt  het product aangeboden als Europees echt haar zonder de aanvullende informatie over de bewerking of de mix van deze haren te vermelden.

Je moet tegenwoordig een kenner zijn om de goede haren te herkennen, en te kunnen voelen of het haar gekleurd is en omhuld is door een silicone laagje.

MoveHs is Europees echthaar specialist. Naast de “by MoveHs” collectie zijn we ook leverancier van de Joli en Follea haarwerken en haarstukken.

follea-d4

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap