Europees echthaar - MoveHs | MoveHs

Europees echt haar

MoveHs werkt al jaren alleen met het beste Europese echthaar en noemt zich met  reden Europees echt haar specialist. Wij verwerken in de “by MoveHs” collecties en maatwerken haar wat onbehandeld is en top kwaliteit heeft .  Als alternatief bieden wij ook bewerkte Europees echthaar collecties aan w.o. de Follea en Joli Cameleon collectie, omdat we vinden dat u iets te kiezen moet hebben. Om tot een goede keuze te komen dient u de verschillen te kennen in de haarsoorten en kwaliteiten.

Waar zitten de verschillen nu in ?

Het Europese haar heeft de fijnste haarstructuur en gemiddelde doorsnee van 0,04 mm tot 0,06 mm, afhankelijk of het een blond of donkerhaar is. Gemiddeld heeft een blond harige Europeaan 180.000 haren op zijn hoofd en een donkerharige Europeaan gemiddeld 150.000 haren.

Europees echthaar mengt zich het best met ons eigen Europese haar, wat vooral belangrijk is wanneer u haarstukken of crownextensions draagt. De overgang mag niet te zien zijn. Indien je langere lengtes draagt, moet er beweging in het haar zitten, en het haar natuurlijk vallen.

onbehandeld rood europees haar

 Europees echt haar is onder te verdelen in:

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap