Eurasian haar | MoveHs

Eurasian haar

Culturen mengen zich. We zien dit steeds vaker, Europeanen met bv. Arabieren, Indiërs of Aziaten. Hierdoor ontstaat ook een nieuw soort haar met nieuwe haar kleuren die niet zwart hoeven te zijn  en een nieuwe structuur. We spreken dan van een Eurasian haar.

Deze haren hebben over het algemeen een wat steviger en dikkere structuur dan het Europese haar maar het is fijner dan bv. een Indian of Aziatisch haar. De haren kunnen bovendien krul of slag hebben.

Eurasian haar wordt vaak gebruikt bij haaroplossingen die langere lengtes nodig hebben en zitten wat structuur betreft tussen een Indian en Europees echthaar in. De haren kunnen aan de bovenkant ontschubt zijn, zoals we ook bij de premian Europese haren soms zien. De haarwerken, crownextensions en andere haaraanvullingen met dit soort haar worden op deze manier betaalbaarder gemaakt en genieten de voorkeur op een ontschubt Indian of Chinees echthaar.

 

 

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap