Davy Devries | MoveHs

Davy Devries

dave-knipt-medium

Ik had nooit verwacht haarwerker/kapper te worden.
Door omstandigheden werd mij gevraagd dit wel te doen. Mede door de ervaringen die ik al jaren van dichtbij heb meegemaakt bij mijn vrouw Viola die Alopecia Areata heeft, was ik extra gemotiveerd om mij op het vak van haarwerker/kapper toe te leggen. Ik heb van dichtbij gezien hoeveel impact haarverlies kan hebben en waar iemand met dit probleem in de praktijk tegenaan loopt

Ik heb uiteindelijk gekozen voor een privé opleiding, en zeer intensieve training (één op één voor haarstylist/kapper, bij een van de beste professionals van Nederland die ook voor de bekendste couturiers werkt. Deze stylist met internationale naam sprak uit dat ik mijn vak had misgelopen en een verborgen talent had. “Jij speelt met haar, beeldhouwt “zoals ze uitsprak,“ ”je moet hier beslist mee verder gaan”. Nu een aantal jaren later ben ik All -round haarwerker, kleurspecialist en leidt ik mijn eigen en andere haarwerkers op. Ik blijf mijzelf ontwikkelen, en haar is mijn passie geworden.

Nog steeds volg ik trainingen op het gebied van knippen en kleuren, maar ook vooral in het ontwerpen van haarwerkoplossingen. Dit doe ik niet in Nederland maar in Amerika, omdat daar de beste trainers zijn. Een prachtige coupe aanbrengen in een haarwerk of haarstuk met het mooiste Europese haar en een geweldige bevestigingsmethode is mijn uitdaging.

Zo heb ik mij als ex sporter, verdiept in betere bevestigingsmethoden en deze verder ontwikkeld voor sportsters die hun sport kunnen beoefenen zonder bang te zijn de haaraanvulling te verliezen of af te zien glijden. Kijk bijvoorbeeld eens op de pagina van de crownextension. Daar ziet u een collega het micropointsysteem met flexibele draad bevestigen. Met deze bevestiging kunt u alles weer doen. Uw volledige bewegingsvrijheid keert terug, wat ooit werd gestagneerd door angst, onzekerheid en schaamte.

Ik kan wel zeggen dat mijn droom is uitgekomen. Ik werd wakker geschud op een late leeftijd. Ergens diep van binnen heb ik altijd wel aan het kappersvak gedacht. Ik ben een creatief mens en vind het mooi om van niets iets te creëren. Ik heb veel plezier in mijn werk zoals ik het altijd vroeger heb gehad in de sport en media, maar het haarwerkvak is toch wel heel apart en geeft mij nog meer voldoening. Naast mijn bestaande werkzaamheden bij MoveHs, geef ik les “all over the world” aan haarwerkers die zich verder willen verdiepen en ontwikkelen. Meer kennis en kunde als haarwerker, doen je klanten inzien dat ze bij een professional in de stoel zitten.

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap