Danique | MoveHs

Danique

danique-medium

Van oorsprong ben ik kapster, en ervaringsdeskundige, heb zelf ook steeds dunner wordend haar (Alopecia Androgenetica) waar ik al jaren mee worstel. Dus ik begrijp hoe hoog de drempel kan zijn eer je op zoek gaat naar een oplossing.
De stap van kapster naar haarwerkspecialist was dus ook zo gemaakt!

Inmiddels heb ik al heel wat jaren ervaring. Iedere klant met haarverlies wil zich weer mooi voelen, en ik weet dat dit kan d.m.v. een haarstuk of haarwerk, ook in een extreme of modieuze coupe en of kleur. Er is zo veel mogelijk en zeker met het prachtige haar van MoveHs. Ze hebben alles op het gebied van Europees echthaar in huis w.o de Follea haarwerken maar ook hun eigen unieke en betaalbare “by MoveHs ” collectie en maatwerken van onbehandeld Europees echthaar met de modernste technieken.

Ook de bevestigings methodes zijn uniek, vooral de micropoint methode met de elastische draad voor actieve mensen. Waar ik heel blij van word is dat een klant met mooi haar, weer vol zelfvertrouwen de salon verlaat, dit is mijn drijfveer en passie, en het geeft mij ECHT een goed gevoel!

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Buñuellaan 1
7547 BC Enschede
1325 PP Almere

Copyright 2012 - 2017 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap