Cyber haar - MoveHs | MoveHs

Cyber haar

Cyber haar is een synthetische vezel die is gemaakt van 100% polyamide. Deze vezel is zeer dun en kan goed tegen hitte, het is superlicht, neemt echter geen vocht op.  Bovendien is deze vezel erg sterk en zal niet snel vervilten en verkleuren.

Cyber haar heeft als nadeel dat het een onnatuurlijke glas heeft vooral bij kunstmatig licht. Het stylen van cyber haar is echter relatief eenvoudig. U mag hitte gebruiken en kunt zelfs krullen zetten in dit haar.

Cyber haar is vooral geliefd bij mannen die voor een bepaalde style of bv. voor een vaste bevestiging kiezen waarmee geslapen kan worden. De haren worden relatief kort geknipt en lopen minder schade op.

De prijzen van cyber haar liggen aanzienlijk hoger dan bij een gewone synthetische vezel of een Futura vezel.

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap