Crownextensions - MoveHs | MoveHs

Crownextensions

De crownextensions waar MoveHs mee werkt worden gemaakt van de hoogste kwaliteit Europees onbehandeld echthaar omdat er heel vaak mee wordt geslapen en actief mee wordt geleefd. Deze crownextension mag dus niet aan kwaliteit onder doen op het gebied van kwaliteitshaar en knopen, het wordt op plaatsen in uw eigen haar verwerkt waar het erg dun is. Dat kan op de bovenop, zijkant, achterkant, de crownextension die op maat is gemaakt kan overal onopvallend, maar ook veilig worden bevestigd.

Crownextension met micropoint bevestiging

Deze bevestigings methode met de elastische draad is favoriet bij jonge maar ook actieve vrouwen. De crownextension wordt d.m.v. een elastische draad in uw eigen haren verwerkt, er onstaat amper haarschade. Deze methode is pijnloos en kan ook niet vergeleken worden met het ringetjes of buisjes systeem welke is verouderd en waarmee meer haarschade of kale plekken kunnen ontstaan, er kan tevens pijn ontstaan bij het slapen omdat men de ringetjes voelt.

MoveHs werkt niet met methodes die haarschade geven of niet goed of veilig zijn voor het eigen haar. Cliënten die een micropoint gewend zijn voelen zich veilig met deze bevestigings methode omdat ze alles kunnen doen zonder zich beperkt te voelen. Het is mogelijk tussentijds te wisselen van bv.clips de winterdag naar een micropoint in de zomermaanden zodat bv. kunt zwemmen of motorrijden. Het draagcomfort is optimaal en u draagt het dag- en nacht.

De tapebevestiging is bijna identiek in vastzetten, echter het haar wordt dmv. dunne tape of medicinale lijm bevestigd in uw eigenhaar op de plekken waar het dun is of geen haren meer aanwezig zijn. U kunt de crownextension combineren met prachtige hairextensions of dunne trenzen in Europees echthaar indien u dit wenst.

Bij de micropoint methode en de plak methode is het noodzakelijk dat u elke 4-5  weken een bezoek brengt aan onze salon. Uw haaroplossing wordt gereinigd en terug geplaatst. Cliënten die kiezen voor één van deze methodes kiezen voor gemak, sporten vaak intensief, kiezen voor veiligheid en beauty.

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap