Crownextensions. Maatwerk in Europees echthaar | MoveHs

Crownextensions

Crownextensions zijn haaraanvullingen die in je eigen haar worden bevestigd op kale of dunne plekken. Ze worden meestal dag en nacht gedragen, onder alle omstandigheden, en dat betekent dat ze aan hoge eisen moeten voldoen. Daarom werkt MoveHs alleen met crownextensions van Europees onbehandeld echthaar en met veilige bevestigingsmethodes, die het eigen haar zo veel mogelijk intact laten.

Maatwerk haarstuk

Een crownextension wordt op maat gemaakt, zodat de extension precies past op de plek waar je haar dun is of is uitgevallen. Het haar van de extension moet zich niet onderscheiden van de rest van je haar, dus we zorgen dat zowel kleur als vorm naadloos aansluiten. Crown staat voor kruin, maar deze haaraanvulling kan in principe gemaakt worden voor elke plek waar het nodig is: bovenop, aan de zijkant of aan de achterkant van je hoofd. Het ziet er heel natuurlijk uit.

Bevestiging crownextension

Een crownextension van MoveHs kan op meerdere manieren bevestigd worden. Dat heeft als voordeel dat je van systeem kunt wisselen.  Voor elk type bevestiging geldt: de haaraanvulling wordt veilig en onzichtbaar bevestigd, met zo min mogelijk schade aan het eigen haar. De drie bevestigingssystemen en hun kenmerken op een rij:

Micropoint-bevestiging

Met behulp van een elastische draad wordt de haaraanvulling in je eigen haar verwerkt. Voorwaarde voor deze bevestigingsmethode is dat je nog voldoende eigen haar hebt rond de plek waar de extension wordt aangebracht.

Deze methode is favoriet bij actieve vrouwen, omdat je er zonder angst allerlei sporten mee kunt doen. Anderen kiezen welbewust tijdelijk voor een micropoint bevestiging, bijvoorbeeld omdat ze op reis gaan en een kamer delen (en hun haaraanvulling daarom ‘s nachts op willen houden) of vanwege een skivakantie.

Onder onze klanten zijn topsporters die dagelijks trainen, douchen of zwemmen met de crownextension. Boksen, voetballen, motorrijden, skiën of diepzeeduiken? Echt, met de micropointbevestiging kan het!

Je kunt je haar gewoon onder de douche wassen, als je maar niet te hard over je hoofd wrijft (wij leren je hoe je het wast en kamt). Elke 4 tot 6 weken kom je terug naar de salon om je hoofdhuid en het haarstuk te laten reinigingen en opnieuw aan te laten brengen. De micropoint-methode is veilig voor je eigen haar en is pijnloos (in tegenstelling tot verouderde technieken met ringetjes of buisjes). Groeit er nog haar onder de extension, dan hoeft dit niet altijd verwijderd te worden.

Als je wilt, kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld in de winter te switchen naar clips: dat scheelt je weer een paar onderhoudsbezoekjes aan de salon.

Bevestiging met medicinale lijm of tape

Het maatwerk-haarstuk wordt op je hoofdhuid geplakt met speciale lijm (medicinale lijm, siliconenlijm of ‘bonding’) of tape. Kies voor de lijm- of tapebevestiging als je eigen haar te dun of te broos is voor micropoints of clips.

De tape kun je zelf wisselen; voor de lijm kom je elke 4-5 weken naar de salon. Dan worden je hoofdhuid en de extension gereinigd en wordt de extension opnieuw bevestigd. In de tussentijd was je zelf je haar met siliconenvrije shampoo. Net als bij de micropoints geldt voor de lijmbevestiging: je kunt je haar gewoon onder de douche wassen, als je maar niet te hard over je hoofd wrijft (wij leren je hoe je het veilig wast en kamt).

Bevestiging met clips

Als je kiest voor clips, kun je je haaraanvulling zelf gemakkelijk op- en afzetten. Je je hoeft niet regelmatig terug naar de salon. Het scheelt kosten en je hebt zelf de regie. Deze methode is geschikt voor vrouwen die nog voldoende eigen haar hebben om de clips in vast te zetten. De clips zijn van metaal dus als je een metaalallergie hebt, moet je voor een andere bevestigingsmethode kiezen.

Onderhoud crownextension

Het onderhoud van je haaraanvulling hangt af van de bevestigingsmethode. Samengevat:

  • Micropoint of medicinale lijm: je wast het zelf onder de douche, volgens onze instructies, met een speciale siliconenvrije shampoo. Je leert van ons hoe je het wast en kamt. Eens in de 4-6 weken kom je naar de salon voor reiniging en nieuwe bevestiging.
  • Clips of tape: je wast het zelf, volgens onze instructies, met een speciale siliconenvrije shampoo.

Crownextension combineren met haarstukken of trenzen

Je kunt de crownextension combineren met ander hairextensions of haaraanvullingen en haaraccessoires. Denk aan een weft (weave) of dunne trenzen in Europees echthaar, om je haardos dikker of langer te maken.

Meer weten? Kom gerust bij ons langs. Ons uitgangspunt: je hebt recht op een goed en eerlijk advies. We dragen er graag aan bij dat je je niet meer onzeker voelt en je weer leuke dingen kunt gaan doen, zonder zorgen over je haar.

Maak een afspraak 

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap