Luxury by MoveHs

Nieuw bij Move Hairsolutions!

Ook jij kunt je de luxe van een haarwerk of crownextension/topper van Europees echt haar permitteren. Onze Luxury-collectie biedt betaalbare kwaliteit in haarlengtes tot wel 60 cm!

Neem contact op Plan een gratis intake

Ook jij kunt je de luxe van een haarwerk of crownextension/topper van Europees echt haar permitteren. Onze Luxury-collectie biedt betaalbare kwaliteit in haarlengtes tot wel 60 cm!

Kies je voor lang haar? Voor glamour? Of liever voor de natuurlijke krullen of slag die je altijd gewend was van jezelf? Hier vind je het. Luxury staat voor:

  • Europees echthaar in drie betaalbare kwaliteiten (Young, Brooklyn en Classic)
  • Extra haarvolume
  • Eigentijdse modellen
  • Haarlengtes van 15 tot 60 cm

Kenmerkend voor alle Luxury-haarwerken en toppers:

  • Een natuurlijk ogende scheiding dankzij de luxe 3-laagse frenchtop
  • Een natuurlijke look langs je gezicht, dankzij de strook dunne tule (bij fullcap-haarwerken loopt deze van oor tot oor)
  • Comfortabele stretch-netting
  • Toppers (crownextensions) zijn leverbaar in twee afmetingen (270 cm2 en 300 cm2); elke topper wordt met 6 clips vastgezet.
  • Elke topper of cap is voorzien van een 3-laagse frenchtop en een lacefront

 

 

Viola: "Een natuurlijke look waarmee je je helemaal jezelf voelt"

"We zijn ongelooflijk trots. Na jaren onderzoek en ontwikkeling introduceren we de Luxury collectie. De collectie is prachtig geworden. Haarlengtes van 20 tot zelfs 50 centimeter van echt Europees haar. We hebben ze in drie stijlen: natuurlijk krullend – de Brooklyn-lijn -, klassiek lang haar – de Classic-lijn of de Hollywood look - de Young lijn. Je kunt daarbij kiezen voor een fullcap of voor een haaraanvulling met een crownextension. Wat je ook kiest in alle gevallen zorgen we voor een prachtige natuurlijke look waarmee je je helemaal jezelf voelt! Maak vrijblijvend een afspraak en kom langs in Enschede of Almere. En laten we dan samen in alle privacy en vrijblijvendheid verkennen of onze Luxury collectie bij je past. Hopelijk tot snel!" Plan een gratis intake

Brooklyn: toppers en haarwerken met krul of slag

Krullen of slag in je haar? Dat kan in de Brooklyn-lijn in haarlengtes tot maar liefst 45 cm. Ze zijn gemaakt van premium Europees haar dat van nature krult. Het is dus niet gepermanent en dat betekent dat het sterker is en langer mooi blijft. We gebruiken hiervoor uitsluitend Europees haar, waarvan de haarschubben intact zijn. Deze kwaliteit maakt een mooie echthaar-oplossing met krullen tóch mogelijk binnen een beperkt budget.
MoveHS Luxury Line

Classic: toppers en haarwerken van onbehandeld Europees haar

Fijn haar in lengtes van 20 tot 45 cm: dat maakt de Classic met name geliefd onder ‘natural blondes’. De classic is gemaakt van onbehandeld Europees haar: het staat natuurlijk en het voelt vertrouwd. Dankzij de natuurlijke valling en glans geeft deze topper of fullcap je het gevoel dat je je eigen haardos weer terug hebt. En dat kan meteen, want de Classic is uit voorraad leverbaar.

Young: toppers en haarwerken in haarlengtes van 30 tot 60 cm

Hou je van lang stijl haar? Dan is een topper of fullcap-haarwerk uit de Young-lijn echt iets voor jou. Ze zijn gemaakt van Russisch/Kaukasisch Europees echthaar. Russisch echthaar heeft een iets steviger structuur en valt mooi soepel. Veel jongeren kiezen voor deze lijn vanwege de betaalbare haarlengte.

Meer weten? Zelf haaroplossingen uit de Luxury-collectie vrijblijvend uitproberen? In onze privékamers krijg je alle tijd. Maak een afspraak voor een gratis intake.

Neem contact op

Ben je voor het eerst op zoek naar een haaroplossing en vraag je je af wat er voor jou mogelijk is? Of ben je niet tevreden met je huidige haaroplossing en vraag je je af of er iets beters te vinden is? Wat je situatie ook is, bij Move Hairsolutions geldt: durf te vragen! Ons team staat voor je klaar.

Bel of mail ons
Vraag een gratis intake aan