De Luxury line collectie

Nieuw bij Move Hairsolutions!

Haarlengtes van 20 tot 50 cm echt Europees haar. Optimaal draagcomfort en een glamorous uitstraling.

Neem contact op Plan een gratis intake

Nieuw bij Move Hairsolutions: de Luxury collectie. Geniet van optimaal draagcomfort en een glamorous uitstraling met lange haarlengtes. Kies voor de verleidelijke krullen van de Brooklyn-lijn of voor het avontuurlijke stijl haar van de Classic-lijn. Of heb je een voorkeur voor de Hollywood look? Ga dan voor de Young-lijn. Maak snel vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.

Viola: "Een natuurlijke look waarmee je je helemaal jezelf voelt"

"We zijn ongelooflijk trots. Na jaren onderzoek en ontwikkeling introduceren we de Luxury collectie. De collectie is prachtig geworden. Haarlengtes van 20 tot zelfs 50 centimeter van echt Europees haar. We hebben ze in drie stijlen: natuurlijk krullend – de Brooklyn-lijn -, klassiek lang haar – de Classic-lijn of de Hollywood look - de Young lijn. Je kunt daarbij kiezen voor een fullcap of voor een haaraanvulling met een crownextension. Wat je ook kiest in alle gevallen zorgen we voor een prachtige natuurlijke look waarmee je je helemaal jezelf voelt! Maak vrijblijvend een afspraak en kom langs in Enschede of Almere. En laten we dan samen in alle privacy en vrijblijvendheid verkennen of onze Luxury collectie bij je past. Hopelijk tot snel!" Plan een gratis intake

De Brooklyn-lijn

Met de Brooklyn-line creëer je een look met verleidelijke krullen. Premium Europees haar met een natuurlijke valling in verschillende kleuren. Een mooie bos krullen in haarlengtes vanaf 30 centimeter. Prijs: vanaf € 2.500,-.
MoveHS Luxury Line

De Classic-lijn

Ga jij voor natuurlijk stijl haar? Kies dan voor de Classic-lijn. De Classic-lijn heeft haar van het hoogste kwaliteit uit de Luxury line collectie: onbehandeld of maagdelijk Europees echt haar. Haarlengtes van 20 tot 40 centimeter. Prijs: vanaf € 2.500,-.

De Young-lijn

Ben jij meer van de Hollywood-look? En wil jij dezelfde haarstijl zoals Beyoncé of Lady Gaga? Dan is de Young-lijn echt iets voor jou. Haarlengtes tot wel 60 centimeter en handgeselecteerd Russisch Europees haar. Prijs: vanaf € 2.200,-.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je meer weten over de nieuwe collectie? Ben je benieuwd of de Luxury collectie bij je past? Maak nu een vrijblijvende afspraak en probeer de nieuwe modellen gelijk uit.