Elite by MoveHs

Haarstukken en crown-extensions van topkwaliteit

Onzichtbaar de mooiste

Neem contact op Plan een gratis intake

 

Elite Crownextensions en haarstukken

 

Elite – Kiezen voor een haarstuk of crownextension uit de Elite-collectie is kiezen voor topkwaliteit. Deze haaraanvullingen van ‘puur natuur’ onbewerkt Europees echthaar zijn de perfecte aanvulling op je eigen haar. Je ziet er niets van! Gemaakt met liefde voor detail. En dat merk je. Aan hoe het staat, voelt, valt en beweegt.

 

Kenmerken:

  • Gemaakt van 100% handgeselecteerd onbewerkt Europees echthaar. De haarschubben zijn volledig intact, dus het haar is sterk en blijft heel lang mooi.
  • Ambachtelijk geknoopt volgens een bewerkelijke techniek (haar voor haar), die de sterkste knopen oplevert.
  • Bovengemiddeld slijtvast. Dus ook geschikt om mee te slapen.
  • Keuze uit 4 soorten caps/monturen.
  • Ook voor maatwerkoplossingen.

 

Wat je haarprobleem ook is, de collectie Crownextensions van Elite by MoveHs heeft een oplossing. Je kunt kiezen uit drie uitvoeringen (uit voorraad leverbaar), voor maatwerk of voor semi-maatwerk. Onze haarwerkers helpen je bij het maken van de keuze. Dit zijn de mogelijkheden:

 

Elite Lifestyle (light) crownextensions met micropoint-bevestiging

Worstel je met dunner wordend haar en wil je ontdekken wat een haaraanvulling voor jou kan betekenen? Probeer dan de Elite Lifestyle: ons ’instapmodel’. Deze draagt extra licht en gemakkelijk. Dankzij de micropoint-bevestiging kun je deze haaraanvulling dag en nacht dragen; ’s morgens een kam erdoor en je bent klaar. Toch kun je op elk gewenst moment kiezen voor andere bevestigingsmethoden (clips of tape), want de Elite Lifestyle is multifunctioneel.

 

 

Kenmerken Elite Lifestyle:

Draagt licht dankzij  ‘platte’ constructie en lichte knooptechniek * Onbehandeld Europees Echthaar: valt natuurlijk en soepel, heeft een natuurlijke glans, klit niet * Heel geschikt voor actieve/sportieve vrouwen * Montuur: dunne flexibele mono * Onderknoping rondom voor een naadloze aansluiting op je eigen haar * Geschikt voor föhn en stijltang * Te dragen met diverse bevestigingsmethoden * Naar wens te combineren met een haarverlenging of weft uit de MoveHs-collectie * Kleuren/bayalage of knippen is mogelijk

 

 

Elite Lifestyle (omvang 15-18 cm) is standaard verkrijgbaar in zes natuurkleuren in de lengtes 12 cm, 20 cm, 30 cm en 35 cm.

Elite by MoveHs cronwextension voor micropoint

 

Elite Lifestyle VIP part crownextension

Heb je nog genoeg haar langs je voorhoofd/gezicht maar wil je je haar graag voller of langer maken? Dan is de VIP part crown-extension een geschikte haaraanvulling. Ook dit haarstuk kan met een micropoint-bevestiging dag en nacht gedragen worden; ’s morgens een kam erdoor en je bent klaar. Toch kun je op elk gewenst moment kiezen voor andere bevestigingsmethoden (clips of tape), want ook de Elite Lifestyle VIP is multifunctioneel.

 

Kenmerken Elite Lifestyle VIP part crown-extension:

Onbehandeld Europees Echthaar: valt natuurlijk en soepel, heeft een natuurlijke glans, klit niet * Heel geschikt voor actieve/sportieve vrouwen * Montuur: PU, dunne flexibele mono * Onderknoping rondom voor een naadloze aansluiting op je eigen haar * Geschikt voor föhn en stijltang * Te dragen met diverse bevestigingsmethoden * Naar wens te combineren met een haarverlenging of weft uit de MoveHs-collectie* Kleuren/bayalage of knippen is mogelijk

 

Elite Lifestyle VIP part crownextension (omvang 15-18 cm) is standaard verkrijgbaar in zes natuurkleuren in de lengtes 20 cm en 30 cm.

Elite by MoveHs V-part/VIP-part crownextension voor Micropoint

Elite Lifestyle soft crownextension

Draag je je haar graag kort (tot 15 cm), maar wordt het zo dun dat je een haaraanvulling overweegt? Probeer dan de Elite Lifestyle soft: ons ’instapmodel’ voor vrouwen met kortere haarlengtes. De Lifestyle Soft draagt extra licht en gemakkelijk. Dit haarstuk wordt  met 5 clips in je haar bevestigd, zodat je het gemakkelijk op- en afzet.

 

Kenmerken Elite Lifestyle Soft crown-extension:

Onbehandeld Europees Echthaar: valt natuurlijk en soepel, heeft een natuurlijke glans, klit niet * Montuur: flexibele netting met PU onder de clips * Onderknoping op de frontzijde voor een naadloze aansluiting op je eigen haar * Geschikt voor föhn en stijltang * Te dragen met 5 clips * Naar wens te combineren met een haarverlenging of weft uit de MoveHs-collectie * Kleuren/bayalage of knippen is mogelijk

 

Elite Lifestyle VIP part crownextension (omvang 400 cm2) is standaard verkrijgbaar in zes natuurkleuren met een haarlengte van 15 cm.

 

Elite Crownextension semi-maatwerk

Draag je al langer een haaraanvulling, dan kun je ook kiezen voor semi-maatwerk of maatwerk. Bij een semi-maatwerk haarstuk kun je zelf kiezen welk montuur je wilt en welke lengte en kleur. Heb je zelfs wensen omtrent haarstructuur, knoopdikte of knooprichting? Ook geen probleem. Sterker nog, want bij MoveHs gaan we nóg een stapje verder: als je wilt kun je hier zelf het haar selecteren. Er is een ruime keuze op voorraad.

 

Elite Crownextension maatwerk

Voor maatwerk in haaraanvulling geldt alles wat ook voor semi-maatwerk geld. Het verschil is: bij maatwerk beginnen we met het maken van een mal van je hoofd/kruin. Daarmee maken we een crown extension die precies de contouren van je schedel volgt op de plek waar de aanvulling nodig is.

 

Kenmerken van semi-maatwerk en maatwerk crownextensions van Elite by MoveHs:

 

Onbehandeld Europees Echthaar: valt natuurlijk en soepel, heeft een natuurlijke glans, klit niet * Heel geschikt voor actieve/sportieve vrouwen * Montuur naar keuze * Haarsoort, haar kleur, haarvolume en haarlengte naar keuze * Knoping en knooprichting naar keuze * Geschikt voor föhn en stijltang * Bevestigingsmethode(n) naar keuze * Kleuren/bayalage of knippen is mogelijk

 

Elite maatwerk en semi-maatwerk haaraanvullingen zijn verkrijgbaar in haarlengten van 12 cm tot 40 cm in elke gewenste kleur.

Neem contact op

Ben je voor het eerst op zoek naar een haaroplossing en vraag je je af wat er voor jou mogelijk is? Of ben je niet tevreden met je huidige haaroplossing en vraag je je af of er iets beters te vinden is? Wat je situatie ook is, bij Move Hairsolutions geldt: durf te vragen! Ons team staat voor je klaar.

Bel of mail ons
Plan een gratis intake