De Elite collectie

De Elite Collectie met het MoveHs label!

De Rolls Royce onder de haaroplossingen.

Neem contact op Plan een gratis intake

Deze Elite collectie ook wel de Rolls Royce onder de haaroplossingen genoemd, kenmerkt zich doordat deze collectie ambachtelijk is vervaardigd met de hoogste en sterkste knoop en haarkwaliteit in handgeselecteerd onbehandeld Europees echthaar en hebben een langere levensduur, ook bij permanent dragen. De haarschubben zijn volledig intact. Deze collectie omvat naast de maatwerken verschillende types crownextensions en fullcap haarwerken

De DeLuxe-lijn

Deze serie kenmerkt zich door de hoogwaardige haarkwaliteit in onbehandeld Europees echthaar en draagcomfort. Deze caps schuiven niet.
MoveHs DeLuxe

De Tres Chique-lijn

Deze serie kenmerkt zich door de hoogwaardige haarkwaliteit in onbehandeld Europees echthaar en is perfect om de eigen haargrens in te verwerken
MoveHS Tres Chique

De Lifestyle-lijn

De lifestyle wordt bij ons vaak het instap model genoemd. Uitermate geschikt voor vrouwen die voor het eerst iets willen dragen, en worstelen met haar dat dunner wordt.
MoveHs Lifestyle

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je meer weten over de nieuwe collectie? Ben je benieuwd of de Luxury collectie bij je past? Maak nu een vrijblijvende afspraak en probeer de nieuwe modellen gelijk uit.