Collecties van het ByMoveHs label

Maak kennis met Elite en Luxury: twee prachtige collecties haarwerken en haaraanvullingen van echthaar, van ons eigen label ByMoveHs.

Elite collectie Luxury collectie

Maak kennis met Elite en Luxury. Twee prachtige collecties haarwerken en haaraanvullingen van echthaar, van ons eigen label By MoveHs. Met een ruime keuze voor elke smaak, elke portemonnee, elke leeftijd.

 

De productie van deze By MoveHs-collecties hebben we van A tot Z in eigen hand. Omdat we iedereen met haarverlies de zekerheid en schoonheid gunnen van een fantastische haaroplossing.

Move Hairsolutions staat voor de hoogste kwaliteit haaroplossingen van Europees echthaar.

We kopen haar in van (zeldzame!) topkwaliteit. We werken met vaardige en toegewijde knoopsters. We hebben de meest comfortabele caps ontwikkeld. We kennen de nieuwste en veiligste bevestigingstechnieken.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs. Kijk, voel, vraag zoveel je wilt. Verbaas je over de mogelijkheden en ontdek zelf wat een mooie haaroplossing voor jou kan betekenen. Maak een afspraak

Elite maatwerk fullcap met siliconebanen Europees natuurkrul

Elite collectie

De Rolls-Royce onder de haarwerken

Lees meer

Luxury collectie

Haarlengtes tot 50cm en optimaal draagcomfort

Lees meer

MoveHs haarwerken portfolio

Klik op de onderstaande link om onze haarwerken te bekijken. MoveHs haarwerken portfolio

Neem contact op

Ben je voor het eerst op zoek naar een haaroplossing en vraag je je af wat er voor jou mogelijk is? Of ben je niet tevreden met je huidige haaroplossing en vraag je je af of er iets beters te vinden is? Wat je situatie ook is, bij Move Hairsolutions geldt: durf te vragen! Ons team staat voor je klaar.

Bel of mail ons
Plan een gratis intake