Christel | MoveHs

Christel

christel_web

Hallo, ik ben financieel-administratief medewerkster bij MoveHs. Als ik ’s ochtends mijn kantoor binnenwandel, weet ik nooit hoe de rest van mijn dag er zal uitzien. Mijn baan is enorm gevarieerd.

Mijn werkzaamheden bestaan o.a. uit het declareren van de geleverde haaroplossingen bij de zorgverzekeraars, het verzendklaar maken, verzenden van uitgaande goederen, het debiteuren en crediteurenbeheer, maar ook afspraken inplannen en het ontvangen van klanten en deze een kopje koffie aanbieden behoren tot de werkzaamheden.
Het leukste aspect aan mijn baan, naast het fijne contact met mijn collega’s is de warme en huiselijke sfeer die bij MoveHs hangt, men neemt altijd ruim de tijd voor klanten om hun “verhaal” aan te horen en samen naar de meest ideale oplossing te zoeken.

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap