Chinees echthaar - MoveHs | MoveHs

Chinees of Aziatisch echt haar

Deze haarsoort is de dikste in zijn soort, en ligt het verst af van Europees echthaar. Het Chinees echthaar heeft een haarstructuur van 0,12 – 0,14mm en wordt heel veel gebruikt in haarwerken, haarstukken en haarverlengingen. Om de verschillen niet te groot te maken wordt het haar veelal gesplitst, ontschubt en ook nog eens chemisch bewerkt, wat betekent ontkleurd omdat het haar zwart is en daarna gekleurd. Aan het einde van dit chemische proces wordt een silicone laag aan het haar toegebracht om de haren gladder te maken.

Bij een Chinees haar wat nog in tact is en zijn schubben nog heeft is de valling van het haar is over het algemeen zeer stijl en recht, en het is lastig om krul in het haar te krijgen. Indien u zelf donker haar heeft met een dikke haarstructuur kan dit een oplossing voor u zijn, echter kies dan voor een Chinees haar wat zijn haarschubben nog heeft. Indien u kiest voor Chinees echthaar, hoort u ook beduidend minder voor een haaroplossing te betalen.

MoveHs biedt geen Chinees of Aziatischt ontschubt echthaar aan, om de reden dat als je een haarprobleem hebt, je er niet nog een probleem bij moet krijgen vanwege klittende haarstukken of haarwerken.

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap