Brandwonden - MoveHs | MoveHs

Brandwonden

Kaalheid of alopecia kan ook ontstaan door brandwonden. De haarwortels en folikels zijn blijvend beschadigd, waardoor er geen nieuw haar aangemaakt wordt. Huidtransplanties kunnen de schade die is aangebracht in het haar niet verminderen. Een gedeeltelijke of gehele haaroplossing in maatwerk kan dan een goede oplossing zijn bij brandwonden.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om zijde als basis te gebruiken voor uw gevoelige hoofdhuid. Deze basis is niet voorzien van naden en geeft draagcomfort. De haren die met deze maatwerk constructies worden gebruik zijn van de allerbeste kwaliteit. Combinaties met uw eigen haar als u dit nog worden zo gemaakt dat het eindresultaat natuurlijk is en onopvallend.

 

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap