Begeleiding & Service | MoveHs

Begeleiding & Service

Indien u op zoek bent naar een haaroplossing die bij u past, dan bent u goed bij ons terecht.  Wij geven u vrijblijvend een transparant advies. Heeft u al ervaring met haarwerken, dan kijken wij met u samen er eventueel verbeterd kan worden. Ook bekijken we welke nieuwe ontwikkelingen bij u passen.

Hoe gaan wij te werk 

Indien u één van onze locaties bezoekt in Enschede of Almere, dan hebben we het informatie gesprek in een privéruimte. Het gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht tot niets. Het is mogelijk haarwerken of haarstukken te passen, en verschillen te voelen tussen de  haarsoorten of de synthetische vezels. Na het gesprek vatten wij alles samen in een brief of mail, zodat u thuis alles nog een keer rustig door kunt lezen en op u in kunt laten werken.

Indien u besluit om een haaroplossing via ons aan te laten meten, dan kunt u ons bellen voor een vervolgafspraak. Wij gaan dan dieper in op de mogelijkheden en bespreken het ontwerp, model en haarsoort. Als u voor maatwerk kiest, dan geven wij samen stap voor stap vorm aan het ontwerp en maken een gipsmal.

Als u een keuze heeft gemaakt en komt voor de aflevering van het haarwerk, dan wordt het  haarstuk of het haarwerk in ons atelier in model geknipt, gestyld en geplaatst. U krijgt uitleg over hoe u het haar het beste kunt behandelen en krijgt een instructie mee.

Na ca 2 tot 3 weken komt u terug in de salon voor een nazorg afspraak om uw ervaringen te bespreken, en doen we de eerste wassing met u samen. Als dat nodig is worden er aanpassingen gedaan of wordt het haarwerk nog verder bij geknipt.

Indien het voor u niet mogelijk is naar ons toe te komen bv. vanwege een ziekte of ziekenhuisopname, dan is een huis- of ziekenhuisbezoek altijd mogelijk. Ook hier respecteren wij uw privacy.

Reserveren van een haarwerk bij chemo of coldcap therapie

Het is altijd mogelijk een haarwerkje kostenloos te reserveren. Steeds vaker wordt er bv. een coldcap therapie gedaan in combinatie met chemotherapie. Het is dan moeilijk vooraf vast te stellen of u uw haren verliest.

MoveHs adviseert toch in gesprek te gaan en te kijken naar de mogelijkheden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan tijdens de behandelingen. Wij reserveren graag voor u tot maximaal 6 weken.

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap