Begeleiding & Service | MoveHs

Begeleiding & Service

Ben je op zoek bent naar een haaroplossing die bij je past? dan bent je goed bij ons terecht. Wij bieden in een vertrouwelijke omgeving vrijblijvend een transparant en deskundig advies, waarbij ook onze kennis als ervaringsdeskundige een voordeel is. We hebben zelf ervaren hoeveel impact dit proces heeft.

Heb je al ervaring met haaraanvullingen, dan kijken wij samen met je wat er verbeterd kan worden welke welke nieuwe ontwikkelingen doorgevoerd kunnen worden. 

Hoe gaan wij te werk 

Bij een bezoek aan één van onze locaties in Enschede of Almere, voeren we het informatie gesprek in een privéruimte. Het gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht tot niets. Neem iemand mee ter ondersteuning. Het is mogelijk haarwerken of haarstukken te passen, en de verschillen te voelen tussen de  haar soorten en- of de synthetische vezels, het draagcomfort te vergelijken. Na het gesprek vatten wij alles samen in een mail voorzien met prijzen, zodat je thuis alles nog een keer rustig door kunt lezen en kunt laten bezinken. Foto’s maken tijdens het passen is geoorloofd.

Indien je besluit een haaroplossing via ons aan te laten meten, dan plan je met ons een vervolgafspraak. Wij gaan dan dieper in op je wens en bespreken het ontwerp, model en haar soort. Als je voor maatwerk kiest, dan geven wij samen stap voor stap vorm aan het ontwerp en maken een gips mal.

Aflevering van je haaroplossing

Je haarstuk of haarwerk wordt stap voor stap ingeknipt. Toevoeging van kleur in je eigen haar of haarstuk wordt gedaan om een mooi geheel te krijgen. De contourranden worden aangebracht om het geheel er natuurlijk uit te laten zien, de bevestiging of plaatsing wordt gedaan, en als laatste stap de styling van je haar. Je krijgt uitleg over hoe je het haar het beste kunt behandelen en krijgt een instructie mee.

Nazorg

Na 2 tot 3 weken komt je terug in de salon voor een nazorg afspraak. Samen doen we de eerste wassing, en als dat nodig is worden er aanpassingen gedaan of wordt de haaraanvulling nog verder bij geknipt.

Indien het niet mogelijk is naar ons toe te komen bijv. vanwege ziekte of ziekenhuisopname, dan is een huis- of ziekenhuisbezoek altijd mogelijk. Ook hier respecteren wij je privacy.

Reserveren van een haarwerk bij chemo of coldcap therapie

Het is altijd mogelijk een haarwerkje kostenloos te reserveren. Steeds vaker wordt er bv. een coldcap therapie gedaan in combinatie met chemotherapie. Het is dan moeilijk vooraf vast te stellen of je je haren verliest en toch iets wilt reserveren, mocht het haar alsnog uitvallen.

MoveHs adviseert altijd in gesprek te gaan en te kijken naar de mogelijkheden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens de behandelingen. Wij reserveren kostenloos voor je tot maximaal 6 weken.

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Operetteweg 7
7547 BC Enschede
1323 VJ Almere

Copyright 2012 - 2018 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap