Alopecia Universalis - MoveHs | MoveHs

Alopecia Universalis

Wanneer alle lichaamsbeharing zoals wimpers, wenkbrauwen, schaamhaar uitvalt is er sprake van Alopecia Universalis. Het is niet of nauwelijks te voorspellen of het haar terugkomt en of dat eventuele herstel blijvend zal zijn.

De prognose van Alopecia Universalis wordt echter slechter naarmate het ziekteproces uitgebreider is. Ook bij het ontstaan van deze vorm van haarverlies op jonge leeftijd en het vaak optreden van een recidief is de prognose slecht. Bij ongeveer 80% van de gevallen keert het haar spontaan terug binnen enkele maanden tot jaren.

Iemand met Alopecia Universalis kiest ook vaak voor een permanente make-up voor wimpers en wenkbrauwen. Bij mannen wordt dit nog niet zoveel gedaan. Wel zien we steeds meer mannen kiezen voor het tatoeëren van stoppelbaarden of stoppels op de hoofdhuid als deze niet kiezen voor een haaroplossing.

Bij een Alopecia Universalis kan men kiezen uit haaroplossingen die met medicinale lijm worden vastgezet of een semi-permanent haarwerk. Ook zijn er keuze mogelijkheden genoeg voor confectie haarwerken. Indien men kiest voor een haarwerk met permanente bevestiging moet als voorwaarde worden gesteld dat het haar, echt haar moet zijn van een goede kwaliteit of cyber haar.

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Buñuellaan 1
7547 BC Enschede
1325 PP Almere

Copyright 2012 - 2017 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap