Alopecia door chemotherapie - MoveHs | MoveHs

Alopecia door chemotherapie

Haarverlies kan ontstaan door chemotherapie. Niet in alle gevallen verliest men bij alle chemokuren het haar. Ook wordt er door  verschillende ziekenhuizen op dit moment de mogelijkheid geboden om de coldcap therapie te volgen.

In veel gevallen kan het haarverlies toch optreden waardoor dun haar ontstaat of toch het haar in totaliteit verloren gaat. Voor beide soorten heeft MoveHs een haaroplossing. Men kan kiezen voor een haarstuk om het haar voller te maken. Deze mogelijkheden bespreken wij tijdens het informatie-intakegesprek. Wij adviseren u op het moment dat u begint met de chemokuur direct contact met ons op te nemen, zodat wij een goed beeld krijgen van hoe u er op het moment dat het haar er nog is uitziet. Wij gaan voor een onopvallend resultaat.

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Buñuellaan 1
7547 BC Enschede
1325 PP Almere

Copyright 2012 - 2017 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap