Alopecia androgenetica bij vrouwen | MoveHs

Alopecia Androgenetica bij vrouwen

Alopecia androgenetica is zowel bij mannen als bij vrouwen de meest voorkomende vorm van haaruitval.

Bij deze vorm van haaruitval bij vrouwen zien we een steeds dunner wordende scheidingsgrens en kale kruinen. De haarfolikels die steeds kleiner worden, produceren haren die dunner zijn en korter worden. Het aantal haren in de groeifase neemt steeds meer af, waardoor uiteindelijk een onomkeerbaar proces van kaalheid onstaat. Haar dat weg is blijft weg.

Oorzaken Alopecia Androgenetica

De excacte oorzaak van Alopecia Androgenetica bij vrouwen is niet bekend. Zeer waarschijnlijk speelt erfelijkheid een rol. Zo kan een aangeboren afwijking aan de bijschorsnier een rol spelen. IJzertekort, overgevoeligheid van de haarzakjes voor het mannelijk hormoon DHT of de overgang waardoor meer mannelijke hormonen worden aangemaakt kunnen ook een oorzaak zijn.

Onze haaroplossingen

Voor veel vrouwen met ernstige haarverlies volgens het vrouwelijk patroon (HVP) is het dragen van een haarwerk, crownextension of haarstuk een goede oplossing.

MoveHs helpt u graag verder bij Alopecia Androgenetica. Maak een persoonlijke afspraak met één van onze specialisten om een geschikte haaroplossing voor u te vinden.

 

 

5/5

Wat een geweldig bedrijf! Viola en Danique begrijpen de mensen met haarproblemen en doen er met veel liefde alles voor om de mensen weer mooi en blij te maken!

5/5

Al jaren heb ik last van haarverlies. Omdat ik niet anders gewend was, stond ik er niet bij stil dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. Ik dacht dat dit gewoon iets was dat bij mij hoorde.

MoveHs
H. ter Kuilestraat 131
Buñuellaan 1
7547 BC Enschede
1325 PP Almere

Copyright 2012 - 2017 MoveHs Pure & Natural Hair Solutions | Leverings Voorwaarden | Sitemap