Onze nieuwe collectie: de Luxury collection

Vanaf nu verkrijgbaar

Wil jij ook zo'n look als Beyoncé of Lady Gaga? Het kan vanaf nu met onze nieuwste collectie!

Onze haaroplossingen Plan een gratis intake

Wil jij ook zo'n look als Beyoncé of Lady Gaga? Het kan vanaf nu met onze nieuwste collectie: de Luxury line. De nieuwe collectie bestaat uit crownextensions, toppers en fullcaps en is gemaakt van Europees haar.

 

Move Hairsolutions introduceert de nieuwe Luxury line van Europees haar. Deze betaalbare collectie garandeert haarkwaliteit en draagplezier, is leverbaar in drie haarkwaliteiten en beschikbaar in haarlengtes van 20 tot maximaal 50 centimeter. Alle modellen zijn voorzien van de luxe huidkleurige Frenchtop die bestaat uit 3 lagen, zachte netting en materialen. Daarnaast zijn alle modellen uitgerust met een huidkleurige Lacefront die de haargrens nog natuurlijker maakt. De toppers kunnen gedragen worden met micropoint bevestiging. De fullcap haarwerken zijn voorzien van zachte siliconen die schuiven voorkomen.


Luxury Crownextensions/Toppers

We bieden bij Move Hairsolutions drie soorten Luxury Crownextensions/Toppers:

    Alle modellen uit de Luxury line zijn voorzien van een luxe 3-laagse French top en een Lacefront bevestiging. Dit zorgt voor een zo natuurlijk mogelijke uitstraling.
  • Luxury ELA Young: De Luxury ELA Young is ontworpen voor mensen die het liefst langere haarlengtes dragen. Deze is beschikbaar tot maximaal 50 centimeter, gemaakt van handgeselecteerd haar met de schubben nog intact en een haarkwaliteit die langer mee gaat dan normaal. De helblonde haaraanvullingen uit de Young collectie zijn bewerkt met kleur. Deze collectie is leverbaar als topper en als fullcap beide in verschillende kleuren.
  • Luxury Brooklyn: De Luxury ELB Brooklyn is gemaakt voor gebruikers die de voorkeur geven aan een natuurkrul van premium Europees haar met een prachtige valling. Uitzonderlijk is dat deze ook leverbaar is in een rechte haarstructuur. Deze haren zijn leverbaar in lengtes tot 40 centimeter. Deze collectie is voorzien van een 3-laagse huidkleurige frenchtop en lace die de haargrens natuurlijk maakt . De toppers kunnen gedragen worden met een micropoint bevestiging of clips, de fullcaps zijn voorzien van siliconen die schuiven voorkomen en veel bewegingsvrijheid geeft.
  • Luxury Classic:  De Classic collectie kenmerkt zich door het gebruik van de hoogste haarkwaliteit, namelijk onbehandeld Europees haar. Deze collectie is ontworpen voor dragers die de voorkeur geven aan maagdelijk haar dat nog bewerkt kan worden met een kleuring naar wens. Deze collectie is leverbaar in lengtes tot 35 centimeter en voorzien van een 3-laagse huidkleurige frenchtop en lace die de haargrens natuurlijk houdt. De toppers kunnen ook gedragen worden met een micropoint bevestiging, de fullcaps zijn voorzien van siliconen die schuiven voorkomen.

 

Neem contact met ons op

Ben jij geinteresseerd in onze nieuwste collectie? En vraag je af wat er voor jou mogelijk is? Wat je situatie ook is, bij Move Hairsolutions geldt: durf te vragen! Ons team staat voor je klaar.

Bel of mail ons
Plan een gratis intake