Actueel

Lees hier het laatste nieuws over Move Hairsolutions. Altijd op de hoogte blijven? Schrijf je onderaan de pagina in voor onze nieuwsbrief! 

Bel of mail ons Plan een gratis intake

Lees hier het laatste nieuws over Move Hairsolutions. Altijd op de hoogte blijven? Schrijf je onderaan de pagina in voor onze nieuwsbrief! We geven ook regelmatig workshops. Bekijk hier de agenda. 

Onze nieuwe collectie: de Luxury collection!

Wil jij ook zo'n look als Beyoncé of Lady Gaga? Het kan vanaf nu met onze nieuwste collectie: de Luxury line. De nieuwe collectie bestaat uit Europees haar in verschillende haarkwaliteiten, waaronder handgeselecteerd betaalbaar Premium haar.

lees meer

Vergoedingen zorgverzekeringen 2019

De nieuwe vergoedingen van de zorgverzekeraars zijn bekend! De basisvergoeding voor 2019 bedraagt € 436,- bij aanschaf van een haaraanvulling op medische indicatie. Als je te maken hebt met chronisch haarverlies, kan een aanvullend pakket noodzakelijk zijn.

lees meer

Koopavonden november en december

Naar het einde van het jaar toe neemt de drukte van iedereen toe. Om die reden hebben we besloten voor diegene die op de reguliere tijden niet kan komen voor een gratis informatiegesprek of behandeling de doordeweekse tijden te verruimen.

lees meer

Haarprobleem?

Veel vrouwen met een haarprobleem zijn jaren zoekende voordat ze de stap durven te zetten naar een haaraanvulling. Angst en schaamte voedt het uitstel gedrag wat heel begrijpelijk is. Vaak hebben we verschillende dingen geprobeerd. Hoofdhuid analyses en scoop onderzoeken, met bijbehorende haarcosmetica die verbetering beloven, pillen, spray’s die de doorbloeding activeren in de hoofdhuid en meer haar beloven, diëten die haarverlies verminderen.

lees meer