Actueel

Lees hier het laatste nieuws over Move Hairsolutions. Altijd op de hoogte blijven? Schrijf je onderaan de pagina in voor onze nieuwsbrief! 

Bel of mail ons Plan een gratis intake

Lees hier het laatste nieuws over Move Hairsolutions. Altijd op de hoogte blijven? Schrijf je onderaan de pagina in voor onze nieuwsbrief! Bekijk hier de meest recente nieuwsbrieven.

We geven ook regelmatig workshops. Bekijk hier de agenda. 

Binnenkort op vakantie? Tips voor een zorgeloze vakantie

Al plannen voor de zomervakantie? Zon, water, wind: kom maar op. Je haaroplossing van Move Hairsolutions kan echt wel wat hebben. Met deze tips houd je je haaroplossing ook tijdens je vakantie mooi.

lees meer

Onze nieuwe collectie: de Luxury collection!

Wil jij ook zo'n look als Beyoncé of Lady Gaga? Het kan vanaf nu met onze nieuwste collectie: de Luxury line. De nieuwe collectie bestaat uit Europees haar in verschillende haarkwaliteiten, waaronder handgeselecteerd betaalbaar Premium haar.

lees meer

Vergoedingen zorgverzekeringen 2019

De nieuwe vergoedingen van de zorgverzekeraars zijn bekend! De basisvergoeding voor 2019 bedraagt € 436,- bij aanschaf van een haaraanvulling op medische indicatie. Als je te maken hebt met chronisch haarverlies, kan een aanvullend pakket noodzakelijk zijn.

lees meer