Actueel

Lees hier het laatste nieuws over Move Hairsolutions. Altijd op de hoogte blijven? Schrijf je onderaan de pagina in voor onze nieuwsbrief! 

Bel of mail ons Plan een gratis intake

Lees hier het laatste nieuws over Move Hairsolutions. Altijd op de hoogte blijven? Schrijf je onderaan de pagina in voor onze nieuwsbrief! We geven ook regelmatig workshops. Bekijk hier de agenda. 

Vergoedingen zorgverzekeringen 2019

De nieuwe vergoedingen van de zorgverzekeraars zijn bekend! De basisvergoeding voor 2019 bedraagt € 436,- bij aanschaf van een haaraanvulling op medische indicatie. Als je te maken hebt met chronisch haarverlies, kan een aanvullend pakket noodzakelijk zijn.

lees meer

Koopavonden november en december

Naar het einde van het jaar toe neemt de drukte van iedereen toe. Om die reden hebben we besloten voor diegene die op de reguliere tijden niet kan komen voor een gratis informatiegesprek of behandeling de doordeweekse tijden te verruimen.

lees meer

Haarprobleem?

Veel vrouwen met een haarprobleem zijn jaren zoekende voordat ze de stap durven te zetten naar een haaraanvulling. Angst en schaamte voedt het uitstel gedrag wat heel begrijpelijk is. Vaak hebben we verschillende dingen geprobeerd. Hoofdhuid analyses en scoop onderzoeken, met bijbehorende haarcosmetica die verbetering beloven, pillen, spray’s die de doorbloeding activeren in de hoofdhuid en meer haar beloven, diëten die haarverlies verminderen.

lees meer

Met carnaval draag je een pruik, wij dragen haaraanvullingen

Regelmatig komen er cliënten in Almere of Enschede voor een vrijblijvend informatie gesprek omdat ze een chemobehandeling in gaan of omdat ze plotseling in het proces van haarverlies zitten door alopecia areata en snel iets moeten aanschaffen, omdat ze anders haarloos worden. Heel vaak hoor ik dan “ik heb een pruik nodig“ , ik zeg dan “pruiken draag je met carnaval, wij dragen een haarwerk”.

lees meer